Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Arbitros Locos Cocodrilos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Barco heeft problemen om de bal te vangen. Huarcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarcaya passt de bal met de wreef. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Lomas probeert de bal met de borst te controleren. Iturrizaga rent richting de bal. Lomas rent richting de bal. Iturrizaga verovert de bal door een tackle van achteren. Iturrizaga geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Arbitros - Locos Cocodrilos 1:0

16e minuut.
Lomas is nu in balbezit. Lomas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Obando de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lomas zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandini passt de bal in één keer door. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios rent richting de bal. Palacios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Palacios onderschept slim de pass. Palacios speelt de bal door. Orlandini is nu in balbezit. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Obando kopt de bal weg. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cueto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Arbitros 50%, Locos Cocodrilos 50%.
AS Arbitros - Locos Cocodrilos 1:0

53e minuut.
Zúńiga is nu in balbezit. Orlandini onderschept slim de pass. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandini verovert de bal door een tackle van achteren. Orlandini geeft de bal voor. Paal!

55e minuut.
Zúńiga geeft een lange en hoge pass. Lomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomas met een sublieme pass. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandini passt de bal met de wreef. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Arbitros 57%, Locos Cocodrilos 43%.
AS Arbitros - Locos Cocodrilos 1:0