Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flaming Strikers FC LOS JEFFS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Affleck geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riley met een snelle inworp. Brenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenner speelt de bal door. Grace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Brenner rent richting de bal. Sullivan is nu in balbezit. Brenner is nu in balbezit. Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullivan draait met de bal, schiet en ... Grace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riley met een snelle inworp. Helms bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenner onderschept slim de pass. Brenner geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Isham geeft een lange en hoge pass. Wilcox bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilcox probeert naar een medespeler te passen. Arthur is nu in balbezit. Arthur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaming Strikers FC - LOS JEFFS 0:1

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Heinz de bal onder controle te krijgen. Heinz geeft een lange en hoge pass. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trent de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaming Strikers FC 34%, LOS JEFFS 66%.
Flaming Strikers FC - LOS JEFFS 0:1

51e minuut.
Phelps rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvarez. Phelps is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cartwright zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Newman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brenner rent richting de bal. Brenner geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Alvarez is nu in balbezit. Alvarez passt de bal zonder na te denken. Helms bereikt de bal nog maar net als eerste. Helms geeft een lange en hoge pass. Wilcox kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Storey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helms is nu in balbezit. Brenner onderschept slim de pass. Sullivan is nu in balbezit. Sullivan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fillmore rent richting de bal. Fillmore passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Cartwright de bal onder controle te krijgen. Arthur rent richting de bal. Arthur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wilcox is nu in balbezit. Wilcox met een sublieme pass. Zaragoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Helms verovert de bal door een tackle van achteren. Helms geeft de bal voor. Chapman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Sullivan is nu in balbezit. Affleck is nu in balbezit. Brenner rent richting de bal. Brenner draait met de bal, schiet en ... Affleck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Phelps neemt de hoekschop. Helms heeft problemen om de bal te vangen. Zaragoza rent richting de bal. Zaragoza haalt uit met een fantastische trap. Whittington probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaming Strikers FC 55%, LOS JEFFS 45%.
Flaming Strikers FC - LOS JEFFS 0:1