Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thunderhawks Cruz121
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Devlin kan de bal niet met de borst controleren. Crawford rent richting de bal. Crawford probeert naar een medespeler te passen. Caray bereikt de bal nog maar net als eerste. Caray haalt uit met een fantastische trap. Zito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thunderhawks - Cruz121 0:1

4e minuut.
Cunliffe passt de bal in één keer door. Brodeur bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson rent richting de bal. Brodeur verovert de bal door een tackle van achteren. Brodeur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Lee is nu in balbezit. Lee passt de bal in één keer door. McGrath is nu in balbezit. Crawford is nu in balbezit. Crawford schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunderhawks - Cruz121 0:2

10e minuut.
Nelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Caray rent richting de bal. Nelsen verovert de bal door een tackle van achteren. Asner verovert de bal door een tackle van achteren. Asner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Harlow rent richting de bal. Lawson verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Harlow zijn tegenspeler op de grond. Harlow is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
David rent richting de bal. Bogans onderschept slim de pass. Bogans probeert naar een medespeler te passen. Cunliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunliffe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
David onderschept slim de pass. David geeft de bal voor. Nelsen rent richting de bal. Caray is nu in balbezit. Caray schiet op doel. Zito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Bogans passt de bal met de wreef. Delk is nu in balbezit. Delk passt de bal met de wreef. Brodeur rent richting de bal. Brodeur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunderhawks 49%, Cruz121 51%.
Thunderhawks - Cruz121 0:2

56e minuut.
Lander onderschept slim de pass. Lander passt de bal met de wreef. Bogans bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford verovert de bal door een tackle van achteren. Crawford haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunderhawks - Cruz121 0:3

70e minuut.
Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt McGrath zijn tegenspeler op de grond. Henderson raakt geblesseerd tijdens het duel. Lander met een snel genomen vrije trap. Daar is Nelsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caray bereikt de bal nog maar net als eerste. Caray haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunderhawks 54%, Cruz121 46%.
Thunderhawks - Cruz121 0:3