Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayside Astronauts Furious Burn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


14e minuut.
Schroeder met een sublieme pass. Parks rent richting de bal. Burton is nu in balbezit. Parks verovert de bal door een tackle van achteren. Parks schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayside Astronauts - Furious Burn 1:0

16e minuut.
Swinehart is nu in balbezit. Swinehart geeft een hoge lob. Arnaud heeft problemen om de bal te vangen. Marshall is nu in balbezit. Marshall schiet op doel. Van Buren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Swinehart de bal onder controle te krijgen. Marshall rent richting de bal. Donovan is nu in balbezit. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wayside Astronauts - Furious Burn 1:1

21e minuut.
Dillard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peterson met een sublieme pass. Donovan rent richting de bal. Marshall onderschept slim de pass. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayside Astronauts - Furious Burn 1:2

26e minuut.
Peterson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Degurian met een snelle inworp. Morris rent richting de bal. Morris geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Burton geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Parks de bal onder controle te krijgen. Travis rent richting de bal. Schroeder rent richting de bal. Schroeder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dillard geeft de bal voor. Breza heeft problemen om de bal te vangen. Marshall rent richting de bal. Marshall haalt uit met een fantastische trap. Van Buren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayside Astronauts - Furious Burn 1:3

38e minuut.
Swinehart controleert de bal met de borst. Breza bereikt de bal nog maar net als eerste. Breza passt de bal met de wreef. Marshall rent richting de bal. Marshall draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayside Astronauts 49%, Furious Burn 51%.
Wayside Astronauts - Furious Burn 1:3

50e minuut.
Gilmore rent richting de bal. Gilmore speelt de bal door. Marshall rent richting de bal. Marshall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wayside Astronauts - Furious Burn 1:4

54e minuut.
Marshall schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Van Buren trapt de bal weg. Swinehart bereikt de bal nog maar net als eerste. Swinehart draait met de bal, schiet en ... Van Buren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayside Astronauts - Furious Burn 1:5

59e minuut.
Goodson verovert de bal door een tackle van achteren. Parks onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burton. Burton krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Knox probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arnaud rent richting de bal. Arnaud passt de bal met de wreef. Gilmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Clanton heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Travis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peterson speelt de bal door. Marshall rent richting de bal. Marshall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Knox kopt de bal weg. Klungelig pakt Schroeder de bal. Parks rent richting de bal. Parks draait met de bal, schiet en ... Whitney maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Donovan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benes komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Swinehart neemt de hoekschop. Klungelig pakt Travis de bal. Marshall rent richting de bal. Marshall haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Benes de bal onder controle te krijgen. Van Buren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayside Astronauts 44%, Furious Burn 56%.
Wayside Astronauts - Furious Burn 1:5