Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arrowsgate FC Mountain Moons
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Applebottom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paschalis is nu in balbezit. Kuykendall legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paschalis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paschalis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Todd met de inworp. Boole is nu in balbezit. Dunseth onderschept slim de pass. Dunseth geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alcorn rent richting de bal. Alcorn schiet op doel. Blakely bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuykendall rent richting de bal. Paschalis onderschept slim de pass. Paschalis draait met de bal, schiet en ... Rimando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Garrard met de inworp. Adams rent richting de bal. Adams probeert naar een medespeler te passen. Boyle heeft problemen om de bal te vangen. Boyle schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrowsgate FC 58%, Mountain Moons 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arrowsgate FC - Mountain Moons 0:0

54e minuut.
Shupe met een snelle inworp. Dunseth geeft een lange en hoge pass. Sayers is nu in balbezit. Sayers draait met de bal, schiet en ... Alcorn probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Shupe probeert naar een medespeler te passen. Dunseth is nu in balbezit. Dunseth speelt de bal door. Alcorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcorn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Warren met een snelle inworp. Paschalis rent richting de bal. Paschalis probeert naar een medespeler te passen. McKnight controleert de bal met de borst. McKnight schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrowsgate FC 52%, Mountain Moons 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arrowsgate FC - Mountain Moons 0:0