Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League 9
  • Stadion: gudbond Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2666
gudbond CF Longhorns
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Faulk probeert de bal met de borst te controleren. Whittington bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley is nu in balbezit. Beasley draait met de bal, schiet en ... Lara probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lara geeft een lange en hoge pass. Hopson kopt de bal weg. Pollard controleert de bal met de borst. Pollard schiet op doel. Richards probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gudbond - CF Longhorns 0:1

24e minuut.
Pollard speelt de bal door. Wilson rent richting de bal. Wilson met een sublieme pass. Klungelig pakt Hopson de bal. Hopson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gudbond - CF Longhorns 0:2

41e minuut.
Kreis is nu in balbezit. Kreis passt de bal zonder na te denken. Daar is Beasley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittington is nu in balbezit. Whittington haalt uit met een fantastische trap. Paal! O`Neil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Faulk verovert de bal door een tackle van achteren. Faulk speelt de bal door. Hopson rent richting de bal. Hopson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Young de bal onder controle te krijgen. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Diamond passt de bal zonder na te denken. Delk rent richting de bal. Whittington verovert de bal door een tackle van achteren. Beasley is nu in balbezit. Beasley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gudbond 53%, CF Longhorns 47%.
gudbond - CF Longhorns 0:2

47e minuut.
Dillard rent richting de bal. Faulk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dillard. Dillard krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Klungelig pakt Goldberg de bal. Faulk rent richting de bal. Kreis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faulk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faulk met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pollard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Letcher komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Faulk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis passt de bal met de wreef. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dillard passt de bal met de wreef. Whittington rent richting de bal. Whittington probeert naar een medespeler te passen. Beasley rent richting de bal. Beasley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grisham zal de hoekschop nemen. Delk heeft problemen om de bal te vangen. Whittington bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittington haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gudbond 54%, CF Longhorns 46%.
gudbond - CF Longhorns 0:2