Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid 94 Nata FC
Normal Tactiek Nippon
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 31.1
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Oughton met een harde bal richting middenveld. Potro kopt de bal weg. Waibel rent richting de bal. Mann rent richting de bal. Mann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
O`Shea speelt de bal door. Mann is nu in balbezit. Mann met een sublieme pass. Daar is Parsons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parsons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 94 - Nata FC 0:1

11e minuut.
Atwood met een snelle inworp. Parsons rent richting de bal. Parsons passt de bal in één keer door. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 94 - Nata FC 0:2

20e minuut.
Mann passt de bal met de wreef. Parsons rent richting de bal. Parsons draait met de bal, schiet en ... Bell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Potro rent richting de bal. Potro speelt de bal door. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 94 - Nata FC 0:3

36e minuut.
Wayans verovert de bal door een tackle van achteren. Wayans geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bueller met een snelle inworp. Zeller geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
O`Shea is nu in balbezit. O`Shea speelt de bal door. Salyer met een sublieme pass. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hobsch probeert naar een medespeler te passen. O`Shea bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Shea passt de bal in één keer door. Mann rent richting de bal. Mann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid 94 56%, Nata FC 44%.
Real Madrid 94 - Nata FC 0:3

51e minuut.
Inworp. Waibel met de inworp. Mann is nu in balbezit. Mann schiet op doel. Oughton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Potro met een sublieme pass. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mann de bal. Mann schiet op doel. Vanderbilt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
O`Shea rent richting de bal. O`Shea passt de bal met de wreef. Gibbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Waibel verovert de bal door een tackle van achteren. Waibel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Munster is nu in balbezit. Waibel is nu in balbezit. Mann rent richting de bal. Mann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 94 - Nata FC 0:4

78e minuut.
Zeller rent richting de bal. Zeller geeft een lange en hoge pass. Vegas probeert naar een medespeler te passen. Mann rent richting de bal. Mann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
O`Shea heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Munster. O`Shea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. O`Shea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mann is nu in balbezit. Mann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid 94 53%, Nata FC 47%.
Real Madrid 94 - Nata FC 0:4