Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Intolerable Bloodhounds Warlike Frogs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Cummins is nu in balbezit. Hockensmith is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cummins. Cummins krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Sullivan rent richting de bal. Sullivan passt de bal met de wreef. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilder is nu in balbezit. Wilder draait met de bal, schiet en ... Convey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Logan onderschept slim de pass. Cummins rent richting de bal. Logan is nu in balbezit. Wilder rent richting de bal. Wilder haalt uit met een fantastische trap. Convey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Prior de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Intolerable Bloodhounds - Warlike Frogs 1:0

31e minuut.
Caugherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Twellman verovert de bal door een tackle van achteren. Twellman passt de bal met de wreef. Wilder heeft problemen om de bal te vangen. Wilder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cummins met een sublieme pass. Wilder bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dean. Dean krijgt een gele kaart. Wilder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dean speelt de bal door. Twellman wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Bloodhounds 37%, Warlike Frogs 63%.
Intolerable Bloodhounds - Warlike Frogs 1:0

48e minuut.
Sullivan rent richting de bal. Sullivan speelt de bal door. Simon is nu in balbezit. Simon draait met de bal, schiet en ... Lemonds probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Logan passt de bal met de wreef. Brewster probeert naar een medespeler te passen. Cummings rent richting de bal. Hockensmith onderschept slim de pass. Hockensmith schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. King trapt de bal weg. Twellman kopt de bal weg. Wilder bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Intolerable Bloodhounds - Warlike Frogs 2:0

69e minuut.
Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith passt de bal met de wreef. Prior probeert de bal aan de voet te houden. Twellman bereikt de bal nog maar net als eerste. Twellman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sullivan geeft een hoge lob. Inworp. Kreamalmeyer met de inworp. Twellman bereikt de bal nog maar net als eerste. Twellman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intolerable Bloodhounds 49%, Warlike Frogs 51%.
Intolerable Bloodhounds - Warlike Frogs 2:0