Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Superb Warriors Peaceful Rocks
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Parnham bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnham rent richting de bal. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Warriors - Peaceful Rocks 0:1

18e minuut.
Parnham rent richting de bal. Parnham passt de bal in één keer door. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson haalt uit met een fantastische trap. Cullen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Warriors - Peaceful Rocks 0:2

27e minuut.
Goldberg geeft de bal voor. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison geeft een hoge lob. Gallo kopt de bal weg. Dunseth probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ransdell heeft problemen om de bal te vangen. Allison begaat een overtreding. Ransdell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ransdell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pareja kopt de bal weg. Allison probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Warriors - Peaceful Rocks 1:2

32e minuut.
Keene passt de bal in één keer door. Dunseth is nu in balbezit. Goldberg rent richting de bal. Dunseth onderschept slim de pass. Dunseth schiet op doel. McClinton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ransdell speelt de bal door. Forutin is nu in balbezit. Kreamalmeyer speelt de bal door. Jackson is nu in balbezit. Jackson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Warriors - Peaceful Rocks 1:3

38e minuut.
Gallo is nu in balbezit. Gallo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jackson de bal. Parnham bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Leitch is nu in balbezit. Dunseth verovert de bal door een tackle van achteren. Dunseth haalt uit met een fantastische trap. Gallo kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superb Warriors 55%, Peaceful Rocks 45%.
Superb Warriors - Peaceful Rocks 1:3

62e minuut.
Kreamalmeyer speelt de bal door. Dunseth rent richting de bal. Goldberg is nu in balbezit. Dunseth verovert de bal door een tackle van achteren. Dunseth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Warriors - Peaceful Rocks 2:3

66e minuut.
Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll geeft een hoge lob. Friedel kopt de bal weg. Jackson rent richting de bal. Jackson draait met de bal, schiet en ... Cullen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Ironside probeert naar een medespeler te passen. Dunseth rent richting de bal. Pareja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pareja krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superb Warriors 40%, Peaceful Rocks 60%.
Superb Warriors - Peaceful Rocks 2:3