Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Norsemen Celtic Grizzlies
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Wade rent richting de bal. Hardy rent richting de bal. Wade is nu in balbezit. Key is nu in balbezit. Key haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Norsemen - Celtic Grizzlies 1:0

15e minuut.
Hardy passt de bal met de wreef. Zeller rent richting de bal. Zeller geeft een hoge lob. Key bereikt de bal nog maar net als eerste. Key schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
House rent richting de bal. Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker met een sublieme pass. Garlick rent richting de bal. Garlick haalt uit met een fantastische trap. Jackson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blakely met een snelle inworp. Wade is nu in balbezit. Wade schiet op doel. Key maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Norsemen - Celtic Grizzlies 2:0

23e minuut.
Garlick probeert de bal aan de voet te houden. Wade kopt de bal weg. Zimmer rent richting de bal. Key verovert de bal door een tackle van achteren. Key draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Abbott rent richting de bal. Key is nu in balbezit. Key draait met de bal, schiet en ... Coggins bokst de bal weg.

25e minuut.
Klungelig pakt Hardy de bal. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van House. House krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Blakely rent richting de bal. Zulu rent richting de bal. Blakely verovert de bal door een tackle van achteren. Blakely geeft de bal voor. Coggins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Coggins met een harde bal richting middenveld. Parker kopt de bal weg. Regan heeft problemen om de bal te vangen. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wade onderschept slim de pass. Wade geeft een lange en hoge pass. Abbott kopt de bal weg. Blakely bereikt de bal nog maar net als eerste. Blakely schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Key is nu in balbezit. Wade rent richting de bal. Key is nu in balbezit. Key schiet op doel. Coggins probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Norsemen 39%, Celtic Grizzlies 61%.
Royal Norsemen - Celtic Grizzlies 2:0

52e minuut.
Head passt de bal in één keer door. House heeft problemen om de bal te vangen. Parker probeert naar een medespeler te passen. Garlick rent richting de bal. Garlick draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Blakely passt de bal met de wreef. Hardy is nu in balbezit. Wade verovert de bal door een tackle van achteren. Wade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Norsemen - Celtic Grizzlies 3:0

73e minuut.
Head onderschept slim de pass. Head probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Key de bal. Key schiet op doel. Coggins probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Parker is nu in balbezit. Parker passt de bal met de wreef. Mays heeft problemen om de bal te vangen. Garlick is nu in balbezit. Garlick haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Head bereikt de bal nog maar net als eerste. Head geeft een lange en hoge pass. Key heeft problemen om de bal te vangen. Key schiet op doel. Coggins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Norsemen - Celtic Grizzlies 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Norsemen 37%, Celtic Grizzlies 63%.
Royal Norsemen - Celtic Grizzlies 4:0