Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Titans Eastern Hammers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 22
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Hopson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybas begaat een overtreding. Hopson raakt geblesseerd tijdens het duel. Sutton met een snel genomen vrije trap. Shelton is nu in balbezit. Shelton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cochran speelt de bal door. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French passt de bal zonder na te denken. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Dybas met een snelle inworp. Gay is nu in balbezit. Gay geeft een lange en hoge pass. Hudson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Titans - Eastern Hammers 0:1

36e minuut.
Derosario trapt de bal weg van het doel. Cochran bereikt de bal nog maar net als eerste. Faulk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Faulk krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Cochran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cochran zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bundy de bal. Shelton is nu in balbezit. Shelton haalt uit met een fantastische trap. Derosario werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fierce Titans - Eastern Hammers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Titans 50%, Eastern Hammers 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Titans - Eastern Hammers 1:1

50e minuut.
Hopson probeert naar een medespeler te passen. Cochran bereikt de bal nog maar net als eerste. Faulk maakt een afschuwelijke overtreding. Faulk krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
Gay rent richting de bal. Cochran bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gay krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Bundy geeft de bal voor. Kirkland is nu in balbezit. Kirkland met een sublieme pass. Gay rent richting de bal. Gay draait met de bal, schiet en ... Barrett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Nixon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Convey geeft een lange en hoge pass. Green rent richting de bal. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Titans 61%, Eastern Hammers 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Titans - Eastern Hammers 1:1