Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daring Freedom Entertaining Norsemen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sandler rent richting de bal. Becker onderschept slim de pass. Becker passt de bal in één keer door. Zinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinger geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Quail heeft problemen om de bal te vangen. Todd is nu in balbezit. Todd passt de bal in één keer door. Quail rent richting de bal. Quail draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Sandler verovert de bal door een tackle van achteren. Sandler geeft de bal voor. Fraser kopt de bal weg. Quail controleert de bal met de borst. Quail haalt uit met een fantastische trap. Hall bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring Freedom - Entertaining Norsemen 1:0

28e minuut.
Sandler is nu in balbezit. Wall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sandler met een snel genomen vrije trap. Daar is Blakely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quail rent richting de bal. Quail draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd passt de bal zonder na te denken. Quail is nu in balbezit. Quail schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring Freedom - Entertaining Norsemen 2:0

42e minuut.
Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Westbrook is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Becker. Westbrook wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Westbrook kan niet meer verder spelen. Union komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daring Freedom 44%, Entertaining Norsemen 56%.
Daring Freedom - Entertaining Norsemen 2:0

58e minuut.
Oliver heeft problemen om de bal te vangen. McMahen onderschept slim de pass. McMahen geeft een hoge lob. Wall bereikt de bal nog maar net als eerste. Wall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Keck trapt de bal weg van het doel. Salyer kopt de bal weg. Becker is nu in balbezit. Becker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Bulow kopt de bal weg. Hendrickson speelt de bal door. Klungelig pakt Oliver de bal. Sanders rent richting de bal. Sanders draait met de bal, schiet en ... Hesmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Salyer speelt de bal door. Wall bereikt de bal nog maar net als eerste. Wall passt de bal zonder na te denken. Sanders rent richting de bal. Sanders haalt uit met een fantastische trap. Hesmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Gomez probeert naar een medespeler te passen. Fraser is nu in balbezit. Blakely met een sublieme pass. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Quill bereikt de bal nog maar net als eerste. Quill geeft een lange en hoge pass. McMahen kopt de bal weg. Klungelig pakt Quail de bal. Quail draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Quail haalt uit met een fantastische trap. Quill met een sublieme pass. Bulow is nu in balbezit. Todd is nu in balbezit. Todd schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daring Freedom 56%, Entertaining Norsemen 44%.
Daring Freedom - Entertaining Norsemen 2:0