Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 01:13
  • Competitiewedstrijd: League IV 3
  • Stadion: AS Kings Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1665
AS Kings Western Moons
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


19e minuut.
Ralph is nu in balbezit. Patterson rent richting de bal. Ralph tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ralph krijgt een gele kaart. Patterson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Patterson kan niet meer verder spelen. Garrard komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Stevenson met een sublieme pass. Vilita is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stevenson. Stevenson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Kings 50%, Western Moons 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Kings - Western Moons 0:0

56e minuut.
Bundy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie onderschept slim de pass. Mackenzie speelt de bal door. Garrard is nu in balbezit. Garrard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Kings - Western Moons 0:1

69e minuut.
Zito is nu in balbezit. Thompson onderschept slim de pass. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Garrard heeft problemen om de bal te vangen. Garrard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pickens speelt de bal door. Vilita is nu in balbezit. Vilita speelt de bal door. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Magoffin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pareja rent richting de bal. Pareja probeert naar een medespeler te passen. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Kings - Western Moons 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Kings 62%, Western Moons 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Kings - Western Moons 1:1