Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promising Cougars Fierce Cowboys
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Burkett trapt de bal weg van het doel. Wingert kopt de bal weg. Roosevelt heeft problemen om de bal te vangen. Roosevelt draait met de bal, schiet en ... Burkett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Cougars - Fierce Cowboys 0:1

19e minuut.
Johnson met een sublieme pass. Betemit bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mack krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Johnson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mann de bal. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Mann haalt uit met een fantastische trap. Porter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Klungelig pakt Orbeson de bal. Roosevelt is nu in balbezit. Blackmon speelt de bal door. Roosevelt rent richting de bal. Roosevelt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Cougars - Fierce Cowboys 0:2

25e minuut.
Depp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moberly komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Mack passt de bal met de wreef. Busch rent richting de bal. Busch geeft een lange en hoge pass. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Greene is nu in balbezit. Greene geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wingert de bal. Mann is nu in balbezit. Mann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Wingert met een sublieme pass. Busch geeft de bal voor. Askew heeft problemen om de bal te vangen. Roosevelt is nu in balbezit. Roosevelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Cougars - Fierce Cowboys 0:3

44e minuut.
Blackmon met een harde bal richting middenveld. Persson kopt de bal weg. Askew probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roosevelt rent richting de bal. Roosevelt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promising Cougars 54%, Fierce Cowboys 46%.
Promising Cougars - Fierce Cowboys 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promising Cougars 47%, Fierce Cowboys 53%.
Promising Cougars - Fierce Cowboys 0:3