Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dirty Foxes AS Pistons
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Van Note passt de bal in één keer door. Hoff is nu in balbezit. Hoff passt de bal in één keer door. Kingsley rent richting de bal. Kingsley schiet op doel. Zeller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Burgin speelt de bal door. Wood rent richting de bal. Wood geeft een lange en hoge pass. Greenup is nu in balbezit. Greenup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Skinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenup onderschept slim de pass. Wooden legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wooden krijgt een gele kaart. Greenup raakt geblesseerd tijdens het duel. Trinity legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Talisman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Foxes 44%, AS Pistons 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dirty Foxes - AS Pistons 0:0

48e minuut.
Burgin rent richting de bal. Trigg is nu in balbezit. Trigg geeft een hoge lob. Trinity bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinity haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Afrikka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Edmonson. Afrikka raakt geblesseerd tijdens het duel. Wooden met een snel genomen vrije trap. Zaragoza heeft problemen om de bal te vangen. Kingsley is nu in balbezit. Kingsley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Foxes - AS Pistons 0:1

62e minuut.
Greene speelt de bal door. Greenup bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinity is nu in balbezit. Trinity schiet op doel. Hoff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dirty Foxes - AS Pistons 1:1

65e minuut.
Zaragoza geeft een lange en hoge pass. Kaufman is nu in balbezit. Met opzet legt Burgin zijn tegenspeler op de grond. Burgin krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Trigg verovert de bal door een tackle van achteren. Giddens verovert de bal door een tackle van achteren. Giddens probeert naar een medespeler te passen. Kingsley is nu in balbezit. Kingsley schiet op doel. Zeller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Foxes - AS Pistons 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Foxes 52%, AS Pistons 48%.
Dirty Foxes - AS Pistons 1:2