Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dirty Wanteds Fiery Hornets
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen average
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Heaps rent richting de bal. Suarez begaat een overtreding. Suarez krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Fregosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Heaps bereikt de bal nog maar net als eerste. Heaps passt de bal in één keer door. Sparks bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparks schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suarez rent richting de bal. Suarez haalt uit met een fantastische trap. Prior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Wanteds - Fiery Hornets 0:1

15e minuut.
Boss geeft een lange en hoge pass. Schayes rent richting de bal. Kenton rent richting de bal. Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dirty Wanteds - Fiery Hornets 1:1

23e minuut.
Zwicker trapt de bal weg van het doel. Newman kopt de bal weg. Zwicker kan de bal niet met de borst controleren. Sparks is nu in balbezit. Sparks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Berhalter kopt de bal weg. Heaps bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung geeft een lange en hoge pass. Applebottom is nu in balbezit. Applebottom geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Wanteds 68%, Fiery Hornets 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dirty Wanteds - Fiery Hornets 1:1

54e minuut.
Chung heeft problemen om de bal te vangen. Fregosi is nu in balbezit. Fregosi passt de bal in één keer door. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung geeft een hoge lob. Walton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Wanteds 46%, Fiery Hornets 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dirty Wanteds - Fiery Hornets 1:1