Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Donkeys Rough Bloodhounds
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Cyrus geeft een hoge lob. Bailey is nu in balbezit. Coyote rent richting de bal. Bailey onderschept slim de pass. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Chappelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCloud rent richting de bal. McCloud passt de bal met de wreef. Hemple bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemple draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Coyote speelt de bal door. Trinity is nu in balbezit. Trinity speelt de bal door. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Trinity met een sublieme pass. Ashcroft rent richting de bal. Ashcroft speelt de bal door. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Donkeys - Rough Bloodhounds 0:1

35e minuut.
Trinity rent richting de bal. Trinity schiet op doel. Hemple kopt de bal weg. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph draait met de bal, schiet en ... Steinbrenner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormack bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote begaat een overtreding. Coyote krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Barclay met een sublieme pass. Hemple bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemple met een sublieme pass. Cyrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrus geeft de bal voor. Barclay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Donkeys 53%, Rough Bloodhounds 47%.
Black Donkeys - Rough Bloodhounds 0:1

65e minuut.
Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormack is nu in balbezit. McCormack geeft de bal voor. Cyrus is nu in balbezit. Cyrus geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bailey is nu in balbezit. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Donkeys - Rough Bloodhounds 1:1

67e minuut.
Bailey kan de bal niet met de borst controleren. Aniston rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bailey. Bailey krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Riddle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahn geeft een lange en hoge pass. Trinity bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinity haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Donkeys - Rough Bloodhounds 1:2

84e minuut.
Hartnett geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cyrus met een snelle inworp. Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suarez schiet op doel. Barclay bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Donkeys 41%, Rough Bloodhounds 59%.
Black Donkeys - Rough Bloodhounds 1:2