Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Norsemen Sharp Apaches
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Tamme is nu in balbezit. Potter onderschept slim de pass. Potter probeert naar een medespeler te passen. Whitney is nu in balbezit. Whitney schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Tamme rent richting de bal. Burger verovert de bal door een tackle van achteren. Burger speelt de bal door. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg verovert de bal door een tackle van achteren. Goldberg met een sublieme pass. Goldblum is nu in balbezit. Goldblum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Coleman is nu in balbezit. Potter is nu in balbezit. Coleman rent richting de bal. Potter verovert de bal door een tackle van achteren. Potter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Christian bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian passt de bal met de wreef. Daar is Hawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burger rent richting de bal. Burger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Biggerstaff bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Turner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Potter rent richting de bal. Christian bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter onderschept slim de pass. Potter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Norsemen - Sharp Apaches 1:0

37e minuut.
Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter passt de bal in één keer door. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitney verovert de bal door een tackle van achteren. Whitney schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Norsemen - Sharp Apaches 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Norsemen 35%, Sharp Apaches 65%.
Great Norsemen - Sharp Apaches 2:0

47e minuut.
Reagan geeft de bal voor. Meola kopt de bal weg. Christian probeert de bal met de borst te controleren. Potter verovert de bal door een tackle van achteren. Potter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Potter rent richting de bal. Potter passt de bal in één keer door. Biggerstaff maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Whitney rent richting de bal. Whitney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Norsemen - Sharp Apaches 3:0

58e minuut.
Daar is Hawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burger rent richting de bal. Burger met een sublieme pass. Potter is nu in balbezit. Potter schiet op doel. Biggerstaff bokst de bal weg. Meola kopt de bal weg. Hawkins is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turner. Turner krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Burger is nu in balbezit. Hawkins rent richting de bal. Hawkins passt de bal zonder na te denken. Goldblum bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldblum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hess geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karl met een snelle inworp. Potter rent richting de bal. Potter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Larue is nu in balbezit. Larue geeft een lange en hoge pass. Goldblum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goldblum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Norsemen - Sharp Apaches 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Norsemen 37%, Sharp Apaches 63%.
Great Norsemen - Sharp Apaches 3:1