Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daring Dragons Great Norsemen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Wooten geeft de bal voor. Karl is nu in balbezit. Torn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Torn krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Kidd bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidd passt de bal zonder na te denken. Iglesias is nu in balbezit. Kidd rent richting de bal. Kidd schiet op doel. Trinity bokst de bal weg.

14e minuut.
Inworp. Zulu met een snelle inworp. McNicol is nu in balbezit. Potter verovert de bal door een tackle van achteren. Potter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Karl rent richting de bal. Karl passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Potter de bal onder controle te krijgen. Whitney is nu in balbezit. Whitney draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring Dragons - Great Norsemen 0:1

33e minuut.
Noyes is nu in balbezit. Griffin onderschept slim de pass. Griffin geeft een lange en hoge pass. Whitney bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitney haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhart onderschept slim de pass. Newhart geeft een hoge lob. Iglesias kan de bal niet met de borst controleren. Iglesias schiet op doel. Trinity verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daring Dragons - Great Norsemen 1:1

45e minuut.
Burger passt de bal zonder na te denken. Torn rent richting de bal. Potter verovert de bal door een tackle van achteren. Potter schiet op doel. Bell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring Dragons - Great Norsemen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daring Dragons 54%, Great Norsemen 46%.
Daring Dragons - Great Norsemen 1:2

49e minuut.
Westbrook geeft een hoge lob. Inworp. Noyes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kidd rent richting de bal. Kidd geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is McNicol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burger met een sublieme pass. Daar is Wooten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitney rent richting de bal. Whitney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Karl geeft een lange en hoge pass. Kidd bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidd passt de bal met de wreef. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Zulu rent richting de bal. Claunch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zulu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zulu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karl bereikt de bal nog maar net als eerste. Karl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Trinity trapt de bal weg. Torn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Potter. Potter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daring Dragons 45%, Great Norsemen 55%.
Daring Dragons - Great Norsemen 1:2