Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharp Apaches Western Horsemen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Meola is nu in balbezit. McDowell bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meola. Meola krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Quintanilla kopt de bal weg. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Buren. Van Buren krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Hawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Van Buren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hawkins raakt geblesseerd tijdens het duel. Tamme zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Goldblum bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldblum haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Clanton de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Tamme rent richting de bal. Van Buren bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Buren speelt de bal door. Upton is nu in balbezit. Upton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Christian probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Goldblum de bal. Hawkins is nu in balbezit. Goldblum bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldblum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Apaches 54%, Western Horsemen 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sharp Apaches - Western Horsemen 0:0

55e minuut.
Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg geeft een lange en hoge pass. McDowell kan de bal niet met de borst controleren. Meola verovert de bal door een tackle van achteren. Meola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Goldberg is nu in balbezit. Goldberg passt de bal met de wreef. Penney rent richting de bal. Upton onderschept slim de pass. Upton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Apaches 49%, Western Horsemen 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sharp Apaches - Western Horsemen 0:0