Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fearsome Icemen Magic Crusaders
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Gallo geeft een lange en hoge pass. Forenza kopt de bal weg. McCants probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding haalt uit met een fantastische trap. Cassar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Gilmore is nu in balbezit. Moss onderschept slim de pass. Moss met een sublieme pass. Harding rent richting de bal. Harding draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chase speelt de bal door. Sackett is nu in balbezit. Sackett speelt de bal door. Harding rent richting de bal. Harding schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lyon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neves met een snelle inworp. Mercer is nu in balbezit. Mercer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fearsome Icemen - Magic Crusaders 0:1

37e minuut.
Mercer speelt de bal door. Harding is nu in balbezit. McCants rent richting de bal. Harding onderschept slim de pass. Harding haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
House onderschept slim de pass. Chase bereikt de bal nog maar net als eerste. Chase probeert naar een medespeler te passen. Mercer rent richting de bal. Mercer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fearsome Icemen 51%, Magic Crusaders 49%.
Fearsome Icemen - Magic Crusaders 0:1

48e minuut.
Sackett geeft de bal voor. Forenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Forenza passt de bal zonder na te denken. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fearsome Icemen - Magic Crusaders 0:2

69e minuut.
Gallo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gilmore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallo rent richting de bal. Paltrow onderschept slim de pass. Paltrow haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Neves kopt de bal weg. Daar is Gilmore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moss tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gilmore is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McCants zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. McCracken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mercer is nu in balbezit. McCants is nu in balbezit. Mercer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mercer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fearsome Icemen 40%, Magic Crusaders 60%.
Fearsome Icemen - Magic Crusaders 0:2