Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Cavaliers Spectacular Patriots
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
McKnight bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahen verovert de bal door een tackle van achteren. McMahen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Akers de bal. Akers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mercer speelt de bal door. Kline heeft problemen om de bal te vangen. Inman begaat een overtreding. Inman krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Capps met een harde bal richting middenveld. Mercer rent richting de bal. Mercer probeert naar een medespeler te passen. Akers bereikt de bal nog maar net als eerste. Akers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Cavaliers - Spectacular Patriots 0:1

10e minuut.
Sinclaire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McMahen rent richting de bal. McMahen schiet op doel. Akers krijgt zijn hoofd ertegen. Capps maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Mercer met een sublieme pass. Hazelwood is nu in balbezit. Hazelwood passt de bal in één keer door. Akers rent richting de bal. Akers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Burns rent richting de bal. Mercer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burns is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McKnight zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Delgado rent richting de bal. Hazelwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hazelwood rent richting de bal. Hazelwood probeert naar een medespeler te passen. Akers rent richting de bal. Akers draait met de bal, schiet en ... Capps probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Cavaliers - Spectacular Patriots 0:2

19e minuut.
Drake met een sublieme pass. Hazelwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado geeft een hoge lob. Daar is Singer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Klungelig pakt Inman de bal. Sinclaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclaire passt de bal zonder na te denken. Akers bereikt de bal nog maar net als eerste. Akers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Mercer de bal. Mercer geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gomez de bal onder controle te krijgen. McMahen is nu in balbezit. McMahen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Cavaliers 55%, Spectacular Patriots 45%.
Horrible Cavaliers - Spectacular Patriots 0:2

55e minuut.
Scott passt de bal met de wreef. Kline rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Inman. Inman krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
McKnight bereikt de bal nog maar net als eerste. McKnight geeft een lange en hoge pass. Kline probeert naar een medespeler te passen. Akers bereikt de bal nog maar net als eerste. Akers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns geeft een lange en hoge pass. Haley rent richting de bal. Haley haalt uit met een fantastische trap. Guzan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Delgado speelt de bal door. Haley is nu in balbezit. Griffith rent richting de bal. Haley verovert de bal door een tackle van achteren. Haley haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Cavaliers 39%, Spectacular Patriots 61%.
Horrible Cavaliers - Spectacular Patriots 0:2