Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quaking Freedom Super Heroes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Zimmer passt de bal zonder na te denken. Hasselhoff rent richting de bal. Hasselhoff geeft de bal voor. White rent richting de bal. White schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quaking Freedom - Super Heroes 1:0

15e minuut.
Dobbie passt de bal zonder na te denken. Morman probeert de bal aan de voet te houden. Weber rent richting de bal. White is nu in balbezit. White haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quaking Freedom - Super Heroes 2:0

24e minuut.
Morman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmer is nu in balbezit. Adkins rent richting de bal. White is nu in balbezit. White draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gahagan speelt de bal door. Zimmer is nu in balbezit. Adkins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adkins krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Van Note geeft een lange en hoge pass. Truman probeert de bal aan de voet te houden. Newberry is nu in balbezit. Carmichael onderschept slim de pass. Carmichael haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quaking Freedom 48%, Super Heroes 52%.
Quaking Freedom - Super Heroes 2:0

73e minuut.
Daar is Zimmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truman is nu in balbezit. Zimmer begaat een overtreding. Truman roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Truman kan niet meer verder spelen. Qualls komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Dobbie rent richting de bal. Morman speelt de bal door. Zimmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins geeft de bal voor. Sherwood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McPherson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quaking Freedom 38%, Super Heroes 62%.
Quaking Freedom - Super Heroes 2:0