Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarajevo United Wonder Burn
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott speelt de bal door. Gidel is nu in balbezit. Adcock rent richting de bal. Adcock draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gershwin verovert de bal door een tackle van achteren. Gershwin met een sublieme pass. Adcock is nu in balbezit. Adcock draait met de bal, schiet en ... Gidel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarajevo United - Wonder Burn 0:1

33e minuut.
Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekelund rent richting de bal. Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Blakely bereikt de bal nog maar net als eerste. Blakely draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Foxx geeft de bal voor. Klungelig pakt Waller de bal. Waller speelt de bal door. Lowery is nu in balbezit. Lowery schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarajevo United 50%, Wonder Burn 50%.
Sarajevo United - Wonder Burn 0:1

48e minuut.
Foxx geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gershwin met de inworp. Adcock bereikt de bal nog maar net als eerste. Adcock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ekelund is nu in balbezit. Ekelund speelt de bal door. Abbott met een sublieme pass. Adcock is nu in balbezit. Adcock draait met de bal, schiet en ... Gonzalez bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson geeft de bal voor. Abbott probeert naar een medespeler te passen. Wright rent richting de bal. Wright haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Black geeft een hoge lob. Daar is Lane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lowery probeert naar een medespeler te passen. Waller bereikt de bal nog maar net als eerste. Waller haalt uit met een fantastische trap. Ritter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Bogans speelt de bal door. Adcock is nu in balbezit. Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Abbott rent richting de bal. Abbott haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Lowery speelt de bal door. Waller bereikt de bal nog maar net als eerste. Waller passt de bal in één keer door. Blakely bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sarajevo United - Wonder Burn 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarajevo United 68%, Wonder Burn 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sarajevo United - Wonder Burn 1:1