Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fresno Bengals Honorable Freedom
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Eisenhower raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Demaree komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Friedland rent richting de bal. Riley onderschept slim de pass. Riley speelt de bal door. Ingels is nu in balbezit. Ingels draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Van Horn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Campbell onderschept slim de pass. Campbell geeft een lange en hoge pass. Loughlin heeft problemen om de bal te vangen. Dunivant is nu in balbezit. Dunivant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Elkins controleert de bal met de borst. Upchurch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elkins. Elkins krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Forenza onderschept slim de pass. Demaree geeft een lange en hoge pass. Daniels heeft problemen om de bal te vangen. Dunivant is nu in balbezit. Dunivant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dunivant bereikt de bal nog maar net als eerste. Riley verovert de bal door een tackle van achteren. Riley speelt de bal door. Ingels rent richting de bal. Ingels draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Loughlin geeft een lange en hoge pass. Jolie heeft problemen om de bal te vangen. Jolie met een sublieme pass. Ingels bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingels schiet op doel. Van Horn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fresno Bengals 51%, Honorable Freedom 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fresno Bengals - Honorable Freedom 0:0

51e minuut.
Daniels met een harde bal richting middenveld. Breathitt kopt de bal weg. Hernandez is nu in balbezit. Ingels onderschept slim de pass. Ingels haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Campbell passt de bal met de wreef. Hernandez is nu in balbezit. Jolie rent richting de bal. Jolie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Friedland onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riley. Riley krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Campbell passt de bal met de wreef. Forenza speelt de bal door. Dunivant is nu in balbezit. Dunivant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fresno Bengals 54%, Honorable Freedom 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fresno Bengals - Honorable Freedom 0:0