Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Freedom Aztecs Fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Daar is Mace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woock is nu in balbezit. Mace begaat een overtreding. Mace krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Pugmire passt de bal in één keer door. Woock is nu in balbezit. Woock met een sublieme pass. Pope rent richting de bal. Pope haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Freedom 50%, Aztecs Fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magic Freedom - Aztecs Fc 0:0

64e minuut.
Mace speelt de bal door. Cornett is nu in balbezit. Cornett met een sublieme pass. Pope rent richting de bal. Pope draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pugmire verovert de bal door een tackle van achteren. Pugmire geeft een lange en hoge pass. Buchanan rent richting de bal. Buchanan draait met de bal, schiet en ... Cornett kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Everall is nu in balbezit. Everall probeert naar een medespeler te passen. Pope is nu in balbezit. Woock rent richting de bal. Woock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Woock rent richting de bal. Mace onderschept slim de pass. Mace probeert naar een medespeler te passen. Rogers rent richting de bal. Rogers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Freedom - Aztecs Fc 0:1

85e minuut.
Mace rent richting de bal. Mace passt de bal in één keer door. Rogers heeft problemen om de bal te vangen. Griffith is nu in balbezit. Griffith schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Freedom 41%, Aztecs Fc 59%.
Magic Freedom - Aztecs Fc 0:1