Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Secret Juggernauts Bluegrass Monsters
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Waterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rich verovert de bal door een tackle van achteren. Hemple bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemple draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Garnett de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Adams passt de bal met de wreef. Hemple heeft problemen om de bal te vangen. Garnett onderschept slim de pass. Rich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
McCain verovert de bal door een tackle van achteren. McCain speelt de bal door. Dorman is nu in balbezit. Chapman onderschept slim de pass. Chapman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Secret Juggernauts - Bluegrass Monsters 0:1

15e minuut.
Madison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rich geeft een hoge lob. Parnham rent richting de bal. Hemple onderschept slim de pass. Hemple schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rich onderschept slim de pass. Hemple is nu in balbezit. Ransdell is nu in balbezit. Hemple onderschept slim de pass. Hemple draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Secret Juggernauts - Bluegrass Monsters 1:1

29e minuut.
Garland rent richting de bal. Garland geeft een lange en hoge pass. Hemple bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemple schiet op doel. Lockhart maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret Juggernauts 37%, Bluegrass Monsters 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Secret Juggernauts - Bluegrass Monsters 1:1

51e minuut.
Ives is nu in balbezit. Rich onderschept slim de pass. Rich passt de bal in één keer door. Hemple is nu in balbezit. Hemple schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
McCain probeert naar een medespeler te passen. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Garland rent richting de bal. Chapman verovert de bal door een tackle van achteren. Chapman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vercollone passt de bal in één keer door. Garland is nu in balbezit. Garland passt de bal in één keer door. Rich rent richting de bal. Rich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Eastwood trapt de bal weg. Rich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rich passt de bal in één keer door. Hemple rent richting de bal. Hemple haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lockhart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Garland rent richting de bal. McCain is nu in balbezit. Garland begaat een overtreding. McCain raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. McCain kan niet meer verder spelen. Bogans komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Eastwood geeft de bal voor. Inworp. Adams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogans bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogans geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bogans passt de bal zonder na te denken. Dorman rent richting de bal. Dorman geeft een hoge lob. Daar is Rich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rich geeft een hoge lob. Lockhart bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret Juggernauts 53%, Bluegrass Monsters 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Secret Juggernauts - Bluegrass Monsters 1:1