Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rabid Rocks Bull Dogs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Hopkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dole bereikt de bal nog maar net als eerste. Dole met een sublieme pass. Carroll rent richting de bal. Carroll haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kidd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Dole is nu in balbezit. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Dole is nu in balbezit. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll draait met de bal, schiet en ... Kidd bokst de bal weg.

23e minuut.
Dole geeft een lange en hoge pass. Daar is Brenner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carroll is nu in balbezit. Carroll schiet op doel. Kidd maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rabid Rocks - Bull Dogs 0:1

26e minuut.
Currey bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph probeert naar een medespeler te passen. Bozeman is nu in balbezit. Wilkinson onderschept slim de pass. Wilkinson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dole bereikt de bal nog maar net als eerste. Dole met een sublieme pass. Brooking is nu in balbezit. Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Carroll haalt uit met een fantastische trap. Kidd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Kidd niet meer kan verder spelen. McNaughton komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Brenner is nu in balbezit. Brenner geeft een hoge lob. Daar is O`Reilly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bleyenberg kopt de bal weg. Vagenas geeft de bal voor. Wilkinson is nu in balbezit. Wilkinson haalt uit met een fantastische trap. Wooden heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
O`Reilly speelt de bal door. Carroll rent richting de bal. Currey is nu in balbezit. Dole rent richting de bal. Dole draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabid Rocks 49%, Bull Dogs 51%.
Rabid Rocks - Bull Dogs 0:1

61e minuut.
Klungelig pakt Currey de bal. Hopkins rent richting de bal. Currey maakt een afschuwelijke overtreding. Hopkins wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hopkins kan niet meer verder spelen. Wegner komt het veld opgelopen. Byrd met een snel genomen vrije trap. Brooking kopt de bal weg. Currey heeft problemen om de bal te vangen. Dole is nu in balbezit. Dole haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bleyenberg probeert naar een medespeler te passen. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll speelt de bal door. Brenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenner geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabid Rocks 47%, Bull Dogs 53%.
Rabid Rocks - Bull Dogs 0:1