Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Scorers Rabid Rocks
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Currey probeert de bal met de borst te controleren. Lucas is nu in balbezit. Currey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Frazier kopt de bal weg. Currey bereikt de bal nog maar net als eerste. Adair tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Currey raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Currey kan niet meer verder spelen. Ives komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Adair passt de bal met de wreef. Wilkinson is nu in balbezit. Vilita rent richting de bal. Joseph verovert de bal door een tackle van achteren. Joseph schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Scorers - Rabid Rocks 0:1

39e minuut.
Ives onderschept slim de pass. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph passt de bal met de wreef. Wilkinson heeft problemen om de bal te vangen. Wilkinson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Scorers - Rabid Rocks 0:2

44e minuut.
Joseph probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wilkinson de bal. Buddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkinson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Scorers 67%, Rabid Rocks 33%.
Fierce Scorers - Rabid Rocks 0:2

46e minuut.
Wilcox rent richting de bal. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons speelt de bal door. Lucas is nu in balbezit. Lucas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Adkins geeft een hoge lob. Daar is Ives, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucas begaat een overtreding. Ives raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ives kan niet meer verder spelen. Abraham komt het veld opgelopen.

52e minuut.
O`Toole probeert naar een medespeler te passen. Carlisle kopt de bal weg. Daar is Wilkinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joseph is nu in balbezit. Joseph draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher geeft een hoge lob. Lucas heeft problemen om de bal te vangen. Adair rent richting de bal. Adair draait met de bal, schiet en ... Kidd bokst de bal weg.

64e minuut.
Vilita geeft een lange en hoge pass. Potter rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fisher. Potter raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Potter kan niet meer verder spelen. Cheadle komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilita rent richting de bal. Abraham begaat een overtreding. Abraham krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Vilita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blakeman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lucas rent richting de bal. Vagenas met een sublieme pass. Lucas is nu in balbezit. Lucas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Scorers - Rabid Rocks 1:2

90e minuut.
Buddle geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adair met de inworp. Joseph is nu in balbezit. Joseph geeft de bal voor. O`Toole verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Scorers 63%, Rabid Rocks 37%.
Fierce Scorers - Rabid Rocks 1:2