Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bull Dogs Rough Titans
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Stine speelt de bal door. Dole rent richting de bal. Dole met een sublieme pass. Carroll is nu in balbezit. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Skinner heeft problemen om de bal te vangen. Wooden is nu in balbezit. Wooden passt de bal in één keer door. Larue bereikt de bal nog maar net als eerste. Larue schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Peguero met een sublieme pass. Noyes heeft problemen om de bal te vangen. Noyes geeft de bal voor. Asner is nu in balbezit. Asner schiet op doel. Castanza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Noyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Noyes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bozeman de bal. Asner rent richting de bal. Asner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bull Dogs - Rough Titans 0:1

35e minuut.
Bush rent richting de bal. Dole rent richting de bal. Dole probeert naar een medespeler te passen. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bull Dogs 53%, Rough Titans 47%.
Bull Dogs - Rough Titans 0:1

53e minuut.
Noyes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carroll. Noyes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Steinbrenner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wooden is nu in balbezit. Asner verovert de bal door een tackle van achteren. Asner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Brenner rent richting de bal. Brenner geeft de bal voor. Noyes is nu in balbezit. Byrd verovert de bal door een tackle van achteren. Byrd geeft een hoge lob. Castillo bokst de bal weg.

68e minuut.
Skinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenner verovert de bal door een tackle van achteren. Brenner geeft een lange en hoge pass. O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Carroll de bal. Dole is nu in balbezit. Dole probeert naar een medespeler te passen. Carroll rent richting de bal. Carroll schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bush passt de bal zonder na te denken. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Larue zijn tegenspeler op de grond. Larue krijgt een gele kaart. Byrd is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Byrd zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. O`Reilly geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bush geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brenner met de inworp. Dole heeft problemen om de bal te vangen. Dole geeft een lange en hoge pass. Castillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bull Dogs 48%, Rough Titans 52%.
Bull Dogs - Rough Titans 0:1