Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shockers FC Icy Kings
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Klatter rent richting de bal. Menifee verovert de bal door een tackle van achteren. Menifee geeft de bal voor. Depp rent richting de bal. Depp draait met de bal, schiet en ... Selolwane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Menifee verovert de bal door een tackle van achteren. Menifee speelt de bal door. Dorman rent richting de bal. Dorman passt de bal met de wreef. Grand geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Holt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garfield. Holt raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanders zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arnold heeft problemen om de bal te vangen. Akin begaat een overtreding. Akin krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Vilita rent richting de bal. Grand verovert de bal door een tackle van achteren. Grand met een sublieme pass. Akin is nu in balbezit. Akin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shockers FC - Icy Kings 1:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klatter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menifee rent richting de bal. Grand onderschept slim de pass. Grand probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shockers FC - Icy Kings 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shockers FC 62%, Icy Kings 38%.
Shockers FC - Icy Kings 2:0

62e minuut.
Christopher met een sublieme pass. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins met een sublieme pass. Garfield rent richting de bal. Garfield haalt uit met een fantastische trap. Selolwane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Holt bereikt de bal nog maar net als eerste. Holt probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Vilita de bal onder controle te krijgen. Grand bereikt de bal nog maar net als eerste. Grand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Selolwane trapt de bal weg van het doel. Holt kopt de bal weg. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Garfield onderschept slim de pass. Garfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shockers FC - Icy Kings 2:1

79e minuut.
Holt is nu in balbezit. Menifee verovert de bal door een tackle van achteren. Menifee met een sublieme pass. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp schiet op doel. Selolwane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shockers FC - Icy Kings 2:2

86e minuut.
Menifee onderschept slim de pass. Menifee geeft een lange en hoge pass. Collins kopt de bal weg. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shockers FC 58%, Icy Kings 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shockers FC - Icy Kings 2:2