Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fearsome Select Eastern Bulls
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parnham met een snelle inworp. Curtis rent richting de bal. Curtis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fearsome Select - Eastern Bulls 1:0

13e minuut.
Curtis rent richting de bal. Brodeur is nu in balbezit. MacLean verovert de bal door een tackle van achteren. Curtis verovert de bal door een tackle van achteren. Curtis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Brodeur kopt de bal weg. Daar is Schayes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curtis is nu in balbezit. Curtis schiet op doel. Bath werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fearsome Select - Eastern Bulls 2:0

27e minuut.
Talisman kopt de bal weg. McNaughty is nu in balbezit. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. McNaughty onderschept slim de pass. McNaughty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fearsome Select - Eastern Bulls 2:1

32e minuut.
Patrick is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camden. Patrick is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Talisman met een snel genomen vrije trap. Talisman is nu in balbezit. Talisman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fearsome Select - Eastern Bulls 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fearsome Select 34%, Eastern Bulls 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fearsome Select - Eastern Bulls 2:2

49e minuut.
Talisman speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Parnham de bal onder controle te krijgen. Curtis met een sublieme pass. Brodeur rent richting de bal. Brodeur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bourbon kopt de bal weg. Daar is Schayes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schayes probeert naar een medespeler te passen. Brodeur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodeur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
McNaughty rent richting de bal. McNaughty speelt de bal door. Talisman is nu in balbezit. Talisman schiet op doel. Marion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Camden probeert naar een medespeler te passen. Curtis probeert naar een medespeler te passen. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodeur onderschept slim de pass. Brodeur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fearsome Select - Eastern Bulls 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fearsome Select 32%, Eastern Bulls 68%.
Fearsome Select - Eastern Bulls 3:2