Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D.C. Bears Wonder Vandals
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Walsh geeft de bal voor. Bogan is nu in balbezit. Redford verovert de bal door een tackle van achteren. Redford haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. Bears - Wonder Vandals 0:1

14e minuut.
Pierce onderschept slim de pass. Bogan rent richting de bal. Bogan passt de bal met de wreef. Redford is nu in balbezit. Redford schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Marion is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gomez. Marion is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Waterson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baker is nu in balbezit. Baker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Waterson is nu in balbezit. Waterson passt de bal met de wreef. Pierce is nu in balbezit. Baker verovert de bal door een tackle van achteren. Baker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Convey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cornett is nu in balbezit. Cornett speelt de bal door. Baker is nu in balbezit. Baker schiet op doel. McGrath kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Gomez met een snelle inworp. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh probeert naar een medespeler te passen. Redford is nu in balbezit. Redford schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.C. Bears 45%, Wonder Vandals 55%.
D.C. Bears - Wonder Vandals 0:1

53e minuut.
Cornett is nu in balbezit. Cornett geeft een lange en hoge pass. Walsh rent richting de bal. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Brantley geeft een lange en hoge pass. Pierce bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Whittaker. Whittaker krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Waterson rent richting de bal. Bogan onderschept slim de pass. Bogan met een sublieme pass. Redford rent richting de bal. Redford haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. Bears - Wonder Vandals 0:2

82e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker passt de bal met de wreef. Baker rent richting de bal. Baker haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Countess de bal onder controle te krijgen. McGrath verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Inworp. Guevara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pierce is nu in balbezit. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.C. Bears 41%, Wonder Vandals 59%.
D.C. Bears - Wonder Vandals 0:2