Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Indians Los Aztecas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bonds is nu in balbezit. Bonds probeert naar een medespeler te passen. Gillispie speelt de bal door. Xander rent richting de bal. Xander haalt uit met een fantastische trap. Mapp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Perez probeert naar een medespeler te passen. Presley is nu in balbezit. Perez geeft een lange en hoge pass. Layfield rent richting de bal. Layfield draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pugmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonds rent richting de bal. Bonds passt de bal zonder na te denken. Xander bereikt de bal nog maar net als eerste. Xander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pugmire verovert de bal door een tackle van achteren. Presley verovert de bal door een tackle van achteren. Presley probeert naar een medespeler te passen. Xander bereikt de bal nog maar net als eerste. Xander draait met de bal, schiet en ... Mapp bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Indians - Los Aztecas 1:0

34e minuut.
Bonds is nu in balbezit. Jolley is nu in balbezit. Met opzet legt Bonds zijn tegenspeler op de grond. Bonds krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Indians 36%, Los Aztecas 64%.
Calm Indians - Los Aztecas 1:0

56e minuut.
Bonds is nu in balbezit. Bonds met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Buell de bal onder controle te krijgen. Xander rent richting de bal. Xander draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Blanding rent richting de bal. Presley onderschept slim de pass. Presley met een sublieme pass. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Xander bereikt de bal nog maar net als eerste. Xander schiet op doel. Mapp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Indians - Los Aztecas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Indians 49%, Los Aztecas 51%.
Calm Indians - Los Aztecas 2:0