Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympus Icemen Hard Argonauts
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. McArthur verovert de bal door een tackle van achteren. McArthur passt de bal in één keer door. McCartney rent richting de bal. McCartney haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Parks verovert de bal door een tackle van achteren. Parks passt de bal zonder na te denken. Unitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Unitas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympus Icemen - Hard Argonauts 1:0

32e minuut.
Harlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Letterman verovert de bal door een tackle van achteren. Letterman probeert naar een medespeler te passen. McCartney is nu in balbezit. McCartney haalt uit met een fantastische trap. Bell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbie verovert de bal door een tackle van achteren. Dobbie probeert naar een medespeler te passen. McCartney bereikt de bal nog maar net als eerste. McCartney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympus Icemen - Hard Argonauts 1:1

35e minuut.
Hess rent richting de bal. Hess passt de bal in één keer door. Klungelig pakt McKenzie de bal. McCartney bereikt de bal nog maar net als eerste. McCartney haalt uit met een fantastische trap. Bell bokst de bal weg.

37e minuut.
Parks rent richting de bal. Couch verovert de bal door een tackle van achteren. Unitas begaat een overtreding. Unitas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympus Icemen 63%, Hard Argonauts 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympus Icemen - Hard Argonauts 1:1

50e minuut.
McKenzie geeft de bal voor. Inworp. McArthur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Letterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Letterman geeft een hoge lob. Bell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Quevedo kopt de bal weg. McArthur rent richting de bal. McArthur probeert naar een medespeler te passen. Dobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hess geeft een hoge lob. Inworp. Laurent zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobbie is nu in balbezit. Dobbie geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is McKenzie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCartney bereikt de bal nog maar net als eerste. McKenzie begaat een overtreding. McKenzie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympus Icemen 54%, Hard Argonauts 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympus Icemen - Hard Argonauts 1:1