Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Queens Steel Superstars
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten average
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Ara rent richting de bal. May onderschept slim de pass. Regis rent richting de bal. May verovert de bal door een tackle van achteren. May schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Myers geeft een lange en hoge pass. Chery kopt de bal weg. Klungelig pakt Mathis de bal. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery schiet op doel. Edmonson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Inworp. Quayle met een snelle inworp. May heeft problemen om de bal te vangen. Myers rent richting de bal. Myers geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Regis geeft een lange en hoge pass. Daar is Robertson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parnham met een sublieme pass. Tubbs heeft problemen om de bal te vangen. Tubbs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ara onderschept slim de pass. Ara geeft de bal voor. Coburn kopt de bal weg. Daar is Tubbs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tubbs haalt uit met een fantastische trap. Kreamalmeyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Rondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondo probeert naar een medespeler te passen. Garlick rent richting de bal. Tubbs verovert de bal door een tackle van achteren. Tubbs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Queens 57%, Steel Superstars 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calm Queens - Steel Superstars 0:0

50e minuut.
Myers speelt de bal door. Klungelig pakt Garlick de bal. Tubbs rent richting de bal. Tubbs schiet op doel. Na een snelle pass probeert Robertson de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Queens - Steel Superstars 0:1

59e minuut.
Chery is nu in balbezit. Mathis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery begaat een overtreding. Mathis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mathis kan niet meer verder spelen. Kozar komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Garlick geeft een lange en hoge pass. Chery is nu in balbezit. Rondo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rondo krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Kozar met een harde bal richting middenveld. Parnham kopt de bal weg. Daar is Robertson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Queens 52%, Steel Superstars 48%.
Calm Queens - Steel Superstars 0:1