Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Cavaliers Terrifying Foxes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Ransdell is nu in balbezit. Chappelle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ransdell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Havlicek rent richting de bal. Havlicek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bodner is nu in balbezit. Bodner speelt de bal door. Maisonneuve bereikt de bal nog maar net als eerste. Buell onderschept slim de pass. Buell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Knowles verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz rent richting de bal. Havlicek onderschept slim de pass. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Cavaliers 61%, Terrifying Foxes 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Great Cavaliers - Terrifying Foxes 0:0

54e minuut.
Erush rent richting de bal. Chappelle verovert de bal door een tackle van achteren. Chappelle met een sublieme pass. Buell rent richting de bal. Buell draait met de bal, schiet en ... Henderson bokst de bal weg.

56e minuut.
Cila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moose komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Chappelle is nu in balbezit. Chappelle probeert naar een medespeler te passen. Maisonneuve bereikt de bal nog maar net als eerste. Buell onderschept slim de pass. Buell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kay heeft problemen om de bal te vangen. Bodner is nu in balbezit. Kay rent richting de bal. Bodner onderschept slim de pass. Bodner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Cavaliers - Terrifying Foxes 0:1

74e minuut.
Bodner is nu in balbezit. Bodner met een sublieme pass. Buell bereikt de bal nog maar net als eerste. Buell schiet op doel. Henderson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Cavaliers - Terrifying Foxes 0:2

79e minuut.
Ransdell kopt de bal weg. Iverson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Havlicek zijn tegenspeler op de grond. Havlicek krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Henderson probeert naar een medespeler te passen. Chappelle kopt de bal weg. Daar is Moose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buell bereikt de bal nog maar net als eerste. Buell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Cavaliers 53%, Terrifying Foxes 47%.
Great Cavaliers - Terrifying Foxes 0:2