Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Wildcats Fake Madrid
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Magoffin heeft problemen om de bal te vangen. Abrams is nu in balbezit. Magoffin onderschept slim de pass. Magoffin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rhode de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
McGrath speelt de bal door. Lavigne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atwell. Lavigne wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lavigne kan niet meer verder spelen. Leitch komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Magoffin met een sublieme pass. McKnight rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hill. Hill krijgt een gele kaart. McKnight raakt geblesseerd tijdens het duel. Magoffin wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Abrams is nu in balbezit. Leitch verovert de bal door een tackle van achteren. Leitch passt de bal zonder na te denken. Magoffin rent richting de bal. Magoffin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Wildcats - Fake Madrid 1:0

34e minuut.
Archibald heeft problemen om de bal te vangen. McGinnis rent richting de bal. McGinnis speelt de bal door. Atwell rent richting de bal. Atwell haalt uit met een fantastische trap. Duff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
McGrath passt de bal met de wreef. McGinnis rent richting de bal. McGinnis passt de bal met de wreef. Atwell rent richting de bal. Atwell haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Wildcats 43%, Fake Madrid 57%.
Red Wildcats - Fake Madrid 1:0

53e minuut.
Leitch passt de bal in één keer door. Magoffin is nu in balbezit. Abrams maakt een afschuwelijke overtreding. Abrams krijgt een gele kaart.

57e minuut.
de la Torre met een sublieme pass. Leitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitch passt de bal zonder na te denken. McKnight bereikt de bal nog maar net als eerste. McKnight draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Wildcats - Fake Madrid 2:0

68e minuut.
Magoffin is nu in balbezit. Hill verovert de bal door een tackle van achteren. Hill passt de bal in één keer door. Peercy rent richting de bal. Peercy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Archibald probeert de bal aan de voet te houden. McGinnis rent richting de bal. McGinnis probeert naar een medespeler te passen. Atwell rent richting de bal. Atwell haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre geeft een lange en hoge pass. Creasman kopt de bal weg. Ahmad geeft de bal voor. McGrath geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Abrams rent richting de bal. McKnight bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrams onderschept slim de pass. Magoffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magoffin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Wildcats 61%, Fake Madrid 39%.
Red Wildcats - Fake Madrid 2:0