Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Bulls Flagrant Heat
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Madsen rent richting de bal. Madsen passt de bal met de wreef. Meola is nu in balbezit. Harvey onderschept slim de pass. Harvey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Bulls 58%, Flagrant Heat 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northern Bulls - Flagrant Heat 0:0

48e minuut.
Barren controleert de bal met de borst. Barren geeft een lange en hoge pass. Angel is nu in balbezit. Asner is nu in balbezit. Asner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Bulls - Flagrant Heat 1:0

54e minuut.
Newman is nu in balbezit. Newman geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Simon de bal onder controle te krijgen. Asner bereikt de bal nog maar net als eerste. Asner schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Poe met een snelle inworp. Thorne bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorne met een sublieme pass. Daar is Poe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poe geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Maurin passt de bal zonder na te denken. Asner bereikt de bal nog maar net als eerste. Asner speelt de bal door. Newman is nu in balbezit. Newman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
O’Neal verovert de bal door een tackle van achteren. O’Neal speelt de bal door. Asner bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Austin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Maurin met een sublieme pass. Madsen is nu in balbezit. Madsen speelt de bal door. Klungelig pakt Harvey de bal. Harvey draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Elliott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Bulls 49%, Flagrant Heat 51%.
Northern Bulls - Flagrant Heat 1:0