Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nvd123s FC Great Spurs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Inworp. Laurel met de inworp. Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahnemann onderschept slim de pass. Hahnemann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Meck verovert de bal door een tackle van achteren. Hahnemann is nu in balbezit. Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahnemann verovert de bal door een tackle van achteren. Hahnemann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Hahnemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunez verovert de bal door een tackle van achteren. Nunez passt de bal in één keer door. Meck rent richting de bal. Meck draait met de bal, schiet en ... Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Camden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolton rent richting de bal. Bolton probeert naar een medespeler te passen. Gordon rent richting de bal. Gordon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 56%, Great Spurs 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nvd123s FC - Great Spurs 0:0

47e minuut.
Meck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ashe komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Wagner trapt de bal weg van het doel. Hahnemann kopt de bal weg. Brand rent richting de bal. Ashe onderschept slim de pass. Ashe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Great Spurs 0:1

61e minuut.
McCormick onderschept slim de pass. McCormick geeft een hoge lob. Noonan met een sublieme pass. Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nvd123s FC - Great Spurs 1:1

69e minuut.
Jay rent richting de bal. Mercer rent richting de bal. Jay onderschept slim de pass. Jay geeft een hoge lob. Forutin probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurel verovert de bal door een tackle van achteren. Laurel probeert naar een medespeler te passen. Ashe rent richting de bal. Ashe haalt uit met een fantastische trap. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Great Spurs 1:2

90e minuut.
Bolton met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Zimmerman de bal onder controle te krijgen. Forutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon onderschept slim de pass. Gordon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nvd123s FC - Great Spurs 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 66%, Great Spurs 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nvd123s FC - Great Spurs 2:2