Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Pistons Dark Panthers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Daar is Lashley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrell is nu in balbezit. Ferrell passt de bal zonder na te denken. Lashley bereikt de bal nog maar net als eerste. Lashley haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Patrick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sherwood is nu in balbezit. Lashley onderschept slim de pass. Lashley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Boone rent richting de bal. Boone probeert naar een medespeler te passen. Ferrell rent richting de bal. Ferrell haalt uit met een fantastische trap. Wooden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pistons - Dark Panthers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Pistons 55%, Dark Panthers 45%.
Red Pistons - Dark Panthers 1:0

49e minuut.
Barr is nu in balbezit. Goldberg verovert de bal door een tackle van achteren. Gros is nu in balbezit. Goldberg onderschept slim de pass. Goldberg haalt uit met een fantastische trap. Collier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Hetherington passt de bal zonder na te denken. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros is nu in balbezit. Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Holton met de inworp. Knowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Knowles passt de bal zonder na te denken. Hetherington is nu in balbezit. Hetherington schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Capano geeft een hoge lob. Sanneh kopt de bal weg. McCormack bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormack geeft een hoge lob. Goldberg krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Sherwood de bal onder controle te krijgen. Bueller rent richting de bal. Bueller geeft de bal voor. Klungelig pakt McCormack de bal. McCormack geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Goldberg rent richting de bal. Hetherington onderschept slim de pass. Goldberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goldberg is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Cassidy passt de bal in één keer door. McCormack rent richting de bal. Boone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boone krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ferrell met een sublieme pass. Knowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Knowles geeft een lange en hoge pass. Ferrell is nu in balbezit. Ferrell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Pistons 55%, Dark Panthers 45%.
Red Pistons - Dark Panthers 1:0