Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Zebras Fuego FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Calhoun passt de bal met de wreef. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton met een sublieme pass. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gidel rent richting de bal. Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gidel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gidel krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jones raakt geblesseerd tijdens het duel. Hart probeert naar een medespeler te passen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jones neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Zebras - Fuego FC 1:0

22e minuut.
Calhoun passt de bal zonder na te denken. Dawson is nu in balbezit. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson draait met de bal, schiet en ... Simpson bokst de bal weg.

39e minuut.
Blakely onderschept slim de pass. Kreis is nu in balbezit. Kreis met een sublieme pass. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Zebras 52%, Fuego FC 48%.
Shameful Zebras - Fuego FC 1:0

64e minuut.
Sutton rent richting de bal. Sutton passt de bal zonder na te denken. Dawson is nu in balbezit. Dawson draait met de bal, schiet en ... Simpson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shameful Zebras - Fuego FC 1:1

78e minuut.
Gidel heeft problemen om de bal te vangen. Kreis onderschept slim de pass. Kreis speelt de bal door. Jones is nu in balbezit. Jones schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fillmore rent richting de bal. Fillmore passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Murphy de bal. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson schiet op doel. Simpson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dawson is nu in balbezit. Dawson schiet op doel. Simpson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Zebras - Fuego FC 1:2

82e minuut.
Jones met een sublieme pass. Daar is Kreis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawson rent richting de bal. Dawson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Calhoun passt de bal zonder na te denken. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton passt de bal in één keer door. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Zebras - Fuego FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Zebras 71%, Fuego FC 29%.
Shameful Zebras - Fuego FC 1:3