Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Spurs Dirty Bobcats
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Stammler is nu in balbezit. Hahnemann verovert de bal door een tackle van achteren. Hahnemann met een sublieme pass. Ashe is nu in balbezit. Ashe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hahnemann verovert de bal door een tackle van achteren. Hahnemann probeert naar een medespeler te passen. Branch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashe verovert de bal door een tackle van achteren. Ashe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Spurs - Dirty Bobcats 1:0

44e minuut.
Laurel met een sublieme pass. Stammler probeert de bal aan de voet te houden. Branch is nu in balbezit. Hahnemann verovert de bal door een tackle van achteren. Hahnemann met een sublieme pass. Abbott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Spurs 54%, Dirty Bobcats 46%.
Great Spurs - Dirty Bobcats 1:0

46e minuut.
Ball probeert naar een medespeler te passen. Hahnemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stammler onderschept slim de pass. Ashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Wagner trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Hahnemann de bal. Stammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahnemann verovert de bal door een tackle van achteren. Hahnemann geeft de bal voor. Abbott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ashe rent richting de bal. Ashe draait met de bal, schiet en ... Abbott bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Spurs - Dirty Bobcats 2:0

71e minuut.
Ferguson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Laurel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hahnemann rent richting de bal. Hahnemann geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Spurs 45%, Dirty Bobcats 55%.
Great Spurs - Dirty Bobcats 2:0