Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaven Kings FC FC Horsemen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Barry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunst rent richting de bal. Barry is nu in balbezit. Barry schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dunst de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Armington kopt de bal weg. Payton heeft problemen om de bal te vangen. Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaven Kings FC - FC Horsemen 1:0

11e minuut.
Dunst geeft de bal voor. Friend bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodrich onderschept slim de pass. Kirk rent richting de bal. Kirk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaven Kings FC - FC Horsemen 2:0

34e minuut.
Yeast rent richting de bal. Klungelig pakt Yeast de bal. Yeast passt de bal met de wreef. Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry schiet op doel. Bulow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stammler is nu in balbezit. Stammler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaven Kings FC 56%, FC Horsemen 44%.
Kaven Kings FC - FC Horsemen 2:0

60e minuut.
Blackmon heeft problemen om de bal te vangen. Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry passt de bal in één keer door. Stammler is nu in balbezit. Stammler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaven Kings FC - FC Horsemen 2:1

81e minuut.
Armington rent richting de bal. Barlow onderschept slim de pass. Barlow met een sublieme pass. Stammler is nu in balbezit. Stammler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bulow maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaven Kings FC 42%, FC Horsemen 58%.
Kaven Kings FC - FC Horsemen 2:1