Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Blizzard Ferocious Buffaloes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Ingels geeft de bal voor. Kojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojak met een sublieme pass. Ferrell is nu in balbezit. Ferrell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jessamine met een sublieme pass. Daar is Varholak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yarbrough bereikt de bal nog maar net als eerste. Varholak onderschept slim de pass. Varholak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Jessamine rent richting de bal. Jessamine met een sublieme pass. Tucker is nu in balbezit. Varholak verovert de bal door een tackle van achteren. Varholak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Blizzard - Ferocious Buffaloes 1:0

38e minuut.
Madison rent richting de bal. Madison passt de bal zonder na te denken. Varholak is nu in balbezit. Varholak draait met de bal, schiet en ... Tucker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Blizzard - Ferocious Buffaloes 2:0

41e minuut.
Faulkner passt de bal met de wreef. Kojak bereikt de bal nog maar net als eerste. McKnight begaat een overtreding. McKnight krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Blizzard 35%, Ferocious Buffaloes 65%.
Young Blizzard - Ferocious Buffaloes 2:0

50e minuut.
Elliott kopt de bal weg. Daar is Kojak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCarthey speelt de bal door. Daar is Varholak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varholak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
McCarthey bereikt de bal nog maar net als eerste. Faulkner onderschept slim de pass. Faulkner passt de bal in één keer door. Kojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kojak is nu in balbezit. Kojak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bosworth de bal. Ferrell is nu in balbezit. Ferrell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Durst trapt de bal weg van het doel. McCarthey kopt de bal weg. Watson is nu in balbezit. Varholak verovert de bal door een tackle van achteren. Varholak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Blizzard 53%, Ferocious Buffaloes 47%.
Young Blizzard - Ferocious Buffaloes 2:0