Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unverschämte Eulen Harte Felsen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Corak speelt de bal door. Nordick bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bahnmüller. Bahnmüller krijgt een gele kaart. Nordick is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mahnkopf met een snel genomen vrije trap. Banovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Mahnkopf bereikt de bal nog maar net als eerste. Habich rent richting de bal. Corak maakt een afschuwelijke overtreding. Corak krijgt een gele kaart. Habich raakt geblesseerd tijdens het duel. Habich wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Stute rent richting de bal. Achter verovert de bal door een tackle van achteren. Achter passt de bal met de wreef. Ribbeck is nu in balbezit. Ribbeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bahnmüller passt de bal met de wreef. Peperkorn rent richting de bal. Met opzet legt Ahmedin zijn tegenspeler op de grond. Ahmedin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unverschämte Eulen 36%, Harte Felsen 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unverschämte Eulen - Harte Felsen 0:0

69e minuut.
Ahmedin kopt de bal weg. Haag met een sublieme pass. Brenner is nu in balbezit. Brenner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unverschämte Eulen - Harte Felsen 0:1

74e minuut.
Peperkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperkorn geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nordick de bal onder controle te krijgen. Patzifist bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzifist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Habich passt de bal in één keer door. Spickenagel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ribbeck. Ribbeck krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unverschämte Eulen 50%, Harte Felsen 50%.
Unverschämte Eulen - Harte Felsen 0:1