Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV Dampf SGM Kernen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Machurig rent richting de bal. Hänelt met een sublieme pass. Machurig geeft de bal voor. Gärtig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Haberstroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Machurig onderschept slim de pass. Daar is Machurig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machurig haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gärtig de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Perino geeft een lange en hoge pass. Johnson kopt de bal weg. Gersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtig onderschept slim de pass. Gärtig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gärtig draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Gansloser met een harde bal richting middenveld. Lampe rent richting de bal. Lampe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Haberstroh verovert de bal door een tackle van achteren. Haberstroh passt de bal in één keer door. Kabar met een sublieme pass. Körnner bereikt de bal nog maar net als eerste. Körnner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV Dampf 51%, SGM Kernen 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV Dampf - SGM Kernen 0:0

55e minuut.
Haberstroh geeft een lange en hoge pass. Perino is nu in balbezit. Kabar begaat een overtreding. Kabar krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Westermann geeft een hoge lob. Hein geeft een hoge lob. Körnner bereikt de bal nog maar net als eerste. Körnner haalt uit met een fantastische trap. Taunus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV Dampf 43%, SGM Kernen 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV Dampf - SGM Kernen 0:0