Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magische Adler Unverschämte Eulen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Mahnkopf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebelung is nu in balbezit. Mahnkopf schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nebelung raakt geblesseerd tijdens het duel. Nebelung zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Balder onderschept slim de pass. Balder geeft de bal voor. Klungelig pakt Peperkorn de bal. Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Rudhof de bal. Peperkorn rent richting de bal. Rudhof met een sublieme pass. Ott is nu in balbezit. Ott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Weissflog bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissflog geeft de bal voor. Klungelig pakt Achter de bal. Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rudhof speelt de bal door. Nebelung is nu in balbezit. Nebelung geeft de bal voor. Ott rent richting de bal. Ott schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Adler 39%, Unverschämte Eulen 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magische Adler - Unverschämte Eulen 0:0

49e minuut.
Peperkorn verovert de bal door een tackle van achteren. Balder rent richting de bal. Balder met een sublieme pass. Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Achter speelt de bal door. Nebelung met een sublieme pass. Peperkorn rent richting de bal. Rudhof verovert de bal door een tackle van achteren. Rudhof geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Adler 53%, Unverschämte Eulen 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magische Adler - Unverschämte Eulen 0:0