Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harte Kerne SC Reisbach
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abram met de inworp. Sallmayer is nu in balbezit. Tuncer onderschept slim de pass. Tuncer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hamann passt de bal met de wreef. Podolski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Irschfeld. Irschfeld krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Offenbecher probeert naar een medespeler te passen. Bädorf is nu in balbezit. Josko is nu in balbezit. Bädorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Bädorf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Irschfeld kopt de bal weg. Josko rent richting de bal. Hamann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamann krijgt een gele kaart. Josko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Josko kan niet meer verder spelen. Ottl komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Abram met een sublieme pass. Glasner met een sublieme pass. Klungelig pakt Tuncer de bal. Tuncer haalt uit met een fantastische trap. Scharpenberg kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Kerne 57%, SC Reisbach 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harte Kerne - SC Reisbach 0:0

61e minuut.
Maks geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abram met een snelle inworp. Tuncer is nu in balbezit. Tuncer haalt uit met een fantastische trap. Maiwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Uhlig passt de bal met de wreef. Sallmayer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuncer. Tuncer krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Maks rent richting de bal. Maks geeft een lange en hoge pass. Podolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Kerne 39%, SC Reisbach 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harte Kerne - SC Reisbach 0:0