Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schamlose Stiere Brennende Läufer
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Lage rent richting de bal. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Antar rent richting de bal. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schamlose Stiere - Brennende Läufer 1:0

12e minuut.
Natti is nu in balbezit. Dietrich onderschept slim de pass. Dietrich speelt de bal door. Janser bereikt de bal nog maar net als eerste. Janser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bierofka passt de bal zonder na te denken. Lage is nu in balbezit. Baginski is nu in balbezit. Lage verovert de bal door een tackle van achteren. Lage schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schamlose Stiere - Brennende Läufer 2:0

24e minuut.
Antar rent richting de bal. Antar met een sublieme pass. Salmikeit is nu in balbezit. Jablonski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablonski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schamlose Stiere - Brennende Läufer 2:1

27e minuut.
Baginski bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch onderschept slim de pass. Deutsch passt de bal in één keer door. Breuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Breuer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Salmikeit rent richting de bal. Salmikeit geeft de bal voor. Antar kopt de bal weg. Janser rent richting de bal. Janser draait met de bal, schiet en ... Pekarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Antar passt de bal in één keer door. Baginski rent richting de bal. Baginski met een sublieme pass. Jablonski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablonski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schamlose Stiere 56%, Brennende Läufer 44%.
Schamlose Stiere - Brennende Läufer 2:1

54e minuut.
Deutsch probeert de bal aan de voet te houden. Antar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deutsch. Deutsch krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Balfanz verovert de bal door een tackle van achteren. Worch rent richting de bal. Worch met een sublieme pass. Jablonski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablonski draait met de bal, schiet en ... Pekarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Natti zal de hoekschop nemen. Daar is Antar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Janser bereikt de bal nog maar net als eerste. Janser passt de bal in één keer door. Jablonski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablonski haalt uit met een fantastische trap. Pekarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bierofka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Deutsch de bal. Deutsch speelt de bal door. Lage heeft problemen om de bal te vangen. Lage schiet op doel. Mock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Deutsch probeert naar een medespeler te passen. Steidenreiter rent richting de bal. Lage verovert de bal door een tackle van achteren. Lage schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schamlose Stiere - Brennende Läufer 3:1

86e minuut.
Steidenreiter probeert de bal aan de voet te houden. Mock speelt de bal door. Dietrich kopt de bal weg. Lage rent richting de bal. Lage draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schamlose Stiere 50%, Brennende Läufer 50%.
Schamlose Stiere - Brennende Läufer 3:1